pot sa te contrazic GIGIbv ? eu am bandourile vopsite de mai bine de un an si jumate si nu mi-a sarit vopseaua, si martori de pe forum care pot confirma asta sunt cativa ;)
Salutari....cat m-ar ajunge doar cel de pe spate?il vreau sa il cumpar,pentru ca este atins in 2 locuri si daca s-ar putea as vrea sa il schimb.Se vind la set toate?sau si separat?multumesc ;)
Daca nu a sarit la spalatorie inca inseamna ca au lucrat bine.
Nu stiu daca sunt on topic dar o sa postez tot aici. Am o problema la un bandou de la usa spate dreapta, dupa revopsiea usii cei de la un service renumit din galati pentru skoda nu au lipit cum trebuie bandoul si in timp s a desfacut pe o portiune de 10 cm. Exact in capatul dintre portiere, bineinteles ca este indoit la 90 grade acum deoarece cand deschid usa din spate se indoaie. Ce asi putea face pentru a lipi corect?
Am incercat cu super glue :D dar din cauza jetului de la spalatorie a cedat.
:)) gresit total....cum sa pui super glue ? nu ti-a fost mila ??? vezi ca este banda dubla adeziva speciala pentru bandouri, dezlipesti de tot bandoul de pe portiera,cureti banda adeziva veke de pe portiera si de pe bandou,aplici noua banda adeziva pe bandou si il pui inapoi pe portiera,iar timp de 2-3 zile sa nu dai cu turbojetul pe acea suprafata ca sa se faca bine lipirea ;) spor la treaba
http://www.cmjeler.ro/ro/shop/shop.php?cod=164 ......aici gasesti cea mai buna banda dublu adeziva pe care am vazut-o vre-o data......daca te intereseaza.Foarte important inainte de aplicare degresati bine partile care urmeaza a fi lipite!!!!!!
Daca nu ma insel, bandourile au o textura, nu sunt netede, si ma intreb, cum se face sa arate netede, dupa vopsire?
Chit cumva? Intreb pentru ca si pe mine ma tenteaza... Multumesc.
cele cu textura nu se vopsesc. cauta unele netede. alea le poti vopsi fara probleme, insa menirea lor (de a proteja) vopseaua de lovituri e compromisa.