Creatie Publicitara Skoda la Centrul Ceh din Bucuresti
 • http://www.czech-it.ro/?p=420

  "Škoda in colaborare cu Centrul Ceh lanseaza un concurs de creatie publicitara. Nu e un pich pentru agentii. Nu cautam acea reclama tipica, ci o viziune alternativa a brandului Škoda. Ai o luna pentru a veni cu acea propunere care te va face castigator."
 • interesanta provocare dar cauta o imagine sau idee de campanie publicitara? eu ce ar trebui sa trimit de fapt?
 • Din ce inteleg concursul se refera la printuri (postere, flyere, etc).
  Ar trebui sa trimit ideile tale prin mail celor de la Centrul Ceh.

  E mai detaliat articolul. Citeste-l cu atentie.
 • :)) maaaamaaa ce suma fabuloasa se ofera....:)) e jenant. Ma asteptam la ceva mai mult.
 • mai lasati banii fratilor ca ne debilim de tot, idea e ca se poate concura pe o tematica. de ce noi romanii vrem sa fim platiti si cand scuipam seminte?????
 • io o sa icerc ceva sa vad ce va iesi pt ca imi place competitia si voi da ce am mai bun
 • Pentru ca e o idee a ta sau a mea sau a oricui ar fi si ei o folosesc in SCOP COMERCIAL, asa ca ei fac banuti pe mintea ta. Nu cred sa nu fi patit chestia asta pina acum mai ales in domeniul in care lucrezi tu, adica cineva sa faca banuti pe spatele tau si tu sa ramai pe din-afara, si nu stiu cit de bine iti cade o faza de genul asta. Spun asta in cunostinta de cauza pentru ca si in domeniul in care lucrez eu se practica aceasta "strategie".
 • totul este comercial de acord dar cine nu se multumeste cu putin nu merita mai mult
  nu sunt o agentie gen mcann deci nu am pretentiile lor cu toate ca mias fi dorit
  dar va da bine la portofoliu si poate voi reusi sau poate chair nici nu ma apropii de ceea ce vor ei..insa io vreau sa incerc pentru a ma evalua in primul rand
  sunt un om al provocarilor (am si castigat dar am si pierdut insa nu miam muscat niciodata pumnii ca nu am incercat)
 • le: merci oricum de grija alexphone, nu sunt un visator insa poate daca si noi am trata altfel orice chestie care apare in loc sa devenim paranoici si sa dam in scenarita am avea mai mult de castigat.
  este vb de timpul meu si imi place ceea ce fac asa ca si daca nu mi va fi platita munca, dezvoltarea profesionala va avea de castigat in urma oricarui proiect...deci cine pierde....io?
 • si eu voi pune o creatie sau chiar doua. imi place sa cochetez cu tot ce inseamna aceasta marca, si cum zice si fidosu nu strica deloc la portofoliu, iar lucrarile le voi trimite si voi aduce in discutie si clubul nostru. nu e vorba de bani facuti pe spinarea altuia, e vorba de competitie iar pt designeri e apa la moara. creatia nu reprezinta numai bani, iar pentru cine stie despre ce vorbesc nu pot spune decat ca salut initiativa fiecaruia.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!