REGULAMENT | CONDITII UTILIZARE FORUM
 • In urma discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului fanoctaviatour.ro s-au decis urmatoarele:
  -prima incalcare: avertisment prin mesaj privat
  -a II-a incalcare: banarea userului pentru 7 zile
  -a III-a incalcare: ban permanent


  O SUGESTIE ADRESATA NOU VENITILOR, A CELOR CARE VOR SA-SI FACA CONT PE UN ANUME FORUM, SAU AL USERILOR CARE DEJA AU CONT SI ACOLO.
  Delimitati strict userul de pe acest forum, de userul de pe acela.
  Aici, ignorati existenta acelui forum, acolo, ignorati existenta acestuia.
  Evitati sa dati link-uri catre acel forum, evitati sa dati acolo, link-uri catre acesta.

  Va multumim.

  Orice incalcare a regulilor enumerate in toate sectiunile regulamentului site-ului si forumului fanoctaviatour.ro, atrage dupa sine sanctiuni, in conformitate cu legile in vigoare referitoare la drepturile de autor si drepturile de proprietate privata pe internet.
 • Author:
  CUMNATU
  CommentTimeSep 24th 2009
  __________________________________
  Useri

  Sunt toti utilizatorii inregistrati pe forum si se supun prezentului regulament:
  Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa posturi. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Abuzul se sanctioneaza cu avertisment. Sunt interzise de-asemenea postarile consecutive.
  Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. Orice topic pus aiurea atrage dupa sine atentionarea userului si mutarea topicului la sectiunea care trebuie. Abuzul se sanctioneaza cu avertisment.
  Nu postati in topicurile care si-au gasit rezolvare. Faceti-o doar daca aveti ceva important de adaugat. Nu "inviati" topicuri vechi doar pentru a creste numarul de posturi. De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil care sa dea o idee despre ce este vorba
 • Author:
  CUMNATU
  CommentTimeSep 24th 2009

  Nu postati mesaje care se adreseaza unui singur user, pentru asta exista mesajele private. Abuzul duce la stergerea mesajelor si primirea unui avertisment.
  Este de preferat ca pozele sa fie puse la “Galerie”.
  Sunt admise devierile de la subiect dar in limita bunului simt. Raspunsurile in afara subiectului date in mod repetat duc la primirea unui avertisment.
  Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita. Nerespectarea acestei prevederi duce la primirea unui avertisment.
  Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere. De asemenea, atunci cand este cazul se pot face referiri la nume de produse/firme. Nu este permisa reclama agresiva la o anumita categorie de produse sau firme.
  Nerespectarea acestei prevederi duce la primirea unui avertisment.
  Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor(NO WAREZ, NO CRACKS). Nerespectarea acestei prevederi duce la primirea unui avertisment
  Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters din greseala. Daca un user este restrictionat (banat) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi banate si ip-ul va fi blocat.
  Nu este permisa includerea in semnatura a unui nume sau link catre un site in scopul de a face reclama de orice fel fara aprobarea prealabila a proprietarului forumului. Linkurile catre topicuri sau galeria de poze fanoctaviatour.ro sunt permise. Administratorii isi rezerva dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarele ce incalca acest subpunct. Avatarele, semnaturile si nick-urile trebuie sa nu aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.Nerespectarea acestei prevederi duce la primirea unui avertisment si in functie de gravitate chiar ban direct.
  Cerem userilor sa posteze in topicurile adecvate cererii lor. Postarea in alte sectiuni decat cele pentru care se face vorbire duce la intarziere in primirea unor raspunsuri precum si la aglomerarea inutila a unor topicuri.
  Conturile nou infiintate care in primele 15 zile nu sunt activate vor fi sterse. Nu vor fi sterse conturile activate si folosite ale utilizatorilor cu 0 mesaje.
  Retragerea dreptului de a scrie mesaje private se va face dupa cum urmeaza: la prima abatere dreptul se retrage timp de o luna (un prim avertisment), iar la a 2-a abatere dreptul se retrage permanent. Dreptul se retrage in momentul cand un user foloseste un limbaj necorespunzator, jigneste prin continutul mesajului sau foloseste spam.
  Userii vor respecta deciziile moderatorilor/administratorilor. Nu este permisa atentionarea in public a moderatorilor sau administratorilor. Nu este permisa sub nici o forma comentarea de catre useri a deciziilor unui moderator/administrator pe forumul public . Nerespectarea acestor reguli, duce la primirea unui avertisment, stergerea mesajelor si in functie de gravitate chiar si retragerea dreptului de a mai activa pe fanoctaviatour.ro, si actionarea in instanta in functie de gravitatea daunelor produse acestui site privat prin limbaj neadecvat sau prin orice mijloace care nu sunt vizate sau aprobate.
  Primul post al unui user nou trebuie sa fie o prezentare la sectiunea “sa ne cunoastem” sa stim cu cine discutam.


  _____________________________________________
 • CUMNATU
  CommentTimeSep 24th 2009
  Capitolul 2

  Utilizatorii inregistrati

  Acestia pot fi: Administratori, Moderatori si Useri

  2.a. Administratori

  In cadrul acestui forum, administratorii sunt cei care au drepturi depline asupra continutului forumului.
  Acestia sunt persoanele care detin drepturile de proprietate asupra acestui forum si se ocupa atat cu partea tehnica a acestuia, cat si cu partea administrativa.
  Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.
  De asemenea, acestia pot sterge complet sau partial mesajele postate de forumisti fara sa fie obligati sa dea explicatii.

  2.b. Moderatori

  Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
  a) Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
  b) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
  c) Functia de moderator nu implica privilegii, ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
  d) Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste intreg forumul.
  e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
  f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Retragerea dreptului de moderare se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
  g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
  h) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului topic. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.

  _______________________________________________________
 • Author:CUMNATU
  CommentTimeSep 24th 2009
  Regulamentul forumului fanoctaviatour.ro
  ----------------------------------------------------------
  Dispozitii generale

  fanoctaviatour.ro este un forum privat unde se vor posta numai intrebari/informatii legate de Skoda Octavia Tour.
  Dreptul de a publica mesaje si fisiere pe acest forum se dobandeste prin inregistrarea unui cont. O data inregistrat un cont de membru, acesta are acces nelimitat pe forumul fanoctaviatour.ro. Va rugam sa va completati corect locatia. Acest lucru va duce la o mai buna intelegere intre membri.
  Materialele publicate de forumisti devin si proprietatea site-ului fanoctaviatour.ro. Publicarea integrala sau a unor parti din articolele scrise pe forum se vor face numai cu acordul proprietarilor si cu mentionarea numelui acestora.
  Fiecare membru al forumului fanoctaviatour.ro este responsabil pentru continutul celor scrise.
  Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
  Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.
  Orice informatie introdusa de dumneavoastra sub forma de mesaj si/sau fisier este stocata in baza de date a forumului.
  Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate, administratori sau moderatori, este stocata in baza de date.
  Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul vostru, decat in cazurile prevazute de lege.
  Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
  Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.
  Calitatea de forumist poate fi revocata temporar sau definitiv pentru incalcarea regulamentului, a normelor bunului simt sau a legii, indiferent de vechimea sau numarul de posturi al userului.
  Necunoasterea regulamentului nu absolva pe nimeni de pedeapsa.
  Publicitatea este permisa doar cu acordul administratorului. Pentru obtinerea permisiunii folositi adresa de mail office@cassysdesign.ro
This discussion has been closed.
All Discussions

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!